Rondreis Alaska | Groepsreizen | Unieke reizen met Sawadee (2024)

Wandelen:Trek je wandelschoenen aan en ga mee op actieve wandelvakanties wereldwijd. Tijdens onze wandelvakanties maak je wandelingen langs afwisselende natuurgebieden en uitgestrekte landschappen.

Festivalreis:Overal ter wereld worden (religieuze) feestdagen of speciale gelegenheden anders gevierd. Het bijwonen van zo’n festival is bijzonder en geeft een fascinerende kijk op andere culturen. Onze festivalreizen worden zo gepland dat je naast het reguliere programma ook een bijzonder festival meemaakt. Dit kan het bijwonen van een bonte religieuze processie in Ethiopië zijn, mee-feesten tijdens de Semana Santa in Midden-Amerika, traditionele sporten zien tijdens Naadaam in Mongolië of onder de verf komen te zitten tijdens Holi in India.

Nieuwe/vernieuwde reis:Niets blijft hetzelfde en ook onze reizen en ons programma veranderen voortdurend. Soms zijn het kleine wijzigingen (een ander hotel, een dagje langer, een iets andere route), dan weer gaat een reis flink op de schop. Soms komen reizen die een tijdje niet uitgevoerd zijn weer terug en vanzelfsprekend voegen we ook nieuwe reizen toe aan ons programma. Als een reis het kopje “Nieuw / Vernieuwd” heeft, betreft het dus een geheel nieuwe reis, een reis die opnieuw is opgenomen óf een reis die in grote mate veranderd is.

Sneeuw & ijs: Eindeloze sneeuwvelden, sprookjesachtige witte bossen, een kraakheldere sterrenhemel of juist uitwaaien in een sneeuwstorm. Wie het geluk heeft het spectaculaire dansende Noorderlicht te aanschouwen, zal dit nooit vergeten. Sawadee biedt meerdere actieve reizen aan naar een winterse omgeving, waarbij – en dit zal niet als een verrassing komen – activiteiten in de sneeuw en op het ijs centraal staan. Langlaufen, sneeuwschoenwandelen, een huskytocht maken of gewoon lekker wandelen door een winters landschap behoren tot de mogelijkheden.

Hoogtepunten:Reizen voor wie niet onbeperkt tijd heeft, of al te lang van huis wil zijn. In maximaal 2½ week nemen we je mee naar de meest bijzondere hoogtepunten en laten we je het mooiste van een land zien. Dit kunnen steden, nationale parken of andere bezienswaardigheden zijn. Alles is tot in de puntjes geregeld, met zorg samengesteld én met een vleugje avontuur.

Chill & Adventure:Chill & Adventure is de perfecte combinatie van actiefeen land ontdekken en heerlijk relaxen. Je vakantie begint met een korterondreis, waarbij je regelmatig actief bezig bent, bijvoorbeeld tijdens eenfiets- of wandeltocht. Uiteraard laten we je daarnaast ook een aantal culturelehoogtepunten zien. Tijdens dit deel van de reis worden jullie vergezeld dooronze reisbegeleider. Het tweede deel van je reis verblijf je in een comfortabelhotel bij het strand. Je kunt deze dagen heerlijk relaxen of er zelf op uittrekken in de omgeving.

Pop-Up reizen:Met een Pop-Up reis ben je verzekerd van een unieke route, een bijzondere bestemming of gebeurtenis, en/of een onverwacht scherpe prijs. Wees er snel bij, want het gaat om speciale reizen met beperkte beschikbaarheid. Het is nooit zeker dat de kans zich weer voordoet om deze reis te maken. In onze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van nieuwe Pop-Up reizen.

Avontuur-Plus:Terug naar de basis! De cultuurverschillen, de landschappen, de indrukken, de afstanden én het avontuur: deze reizen gaan een stapje verder. Off the beaten track is geen loze kreet. De ene keer was je je in een rivier en is een bladerdak het enige onderdak. Een andere keer klim je uren voor dat ene uitzicht of ervaar je de eindeloosheid van de woestijn. Het kost moeite en tijd om de mooiste plekken te bezoeken, maar de beloning is vaak overweldigend. Voor deze (kampeer)reizen is het belangrijk een flexibele instelling en een gezonde dosis incasserings- en aanpassingsvermogen te hebben. Door het avontuurlijke karakter van de reis kan het programma soms afwijken van wat beschreven is

22-35 jaar:Voor de avontuurlijke twintiger die geen zin heeft om er alleen op uit te trekken, bieden we onze eigen 22-35ers reizen aan. In kleine groepenmetleeftijdsgenoten maak je onder leiding van de begeleider een avontuurlijke reis.

Wie aan een rondreis met Sawadee denkt, zal snel denken aan bestemmingen in verre oorden waar de reiziger zich onderdompelt in nieuwe ervaringen, ontmoetingen en uitdagingen. Niets is minder waar… Want je hoeft natuurlijk niet altijd ver weg te gaan voor het ultieme reisavontuur. Ons eigen continent kent namelijk zoveel unieke en ongerepte plekken om te ontdekken, dat wij als alternatief voor ver weg - dus dichtbij - een nieuw concept in het leven hebben geroepen:Epic Europe!

Onze Premium reizen bieden je het avontuur en de intense beleving die je van Sawadee gewend bent, maar dan in extra luxe. Tijdens onze Premium reizen overnacht je in bijzondere accommodaties die zich onderscheiden door de unieke ligging, de uitgebreide faciliteiten en/of de buitengewone karakteristieken en sfeer. Ook reis je in een kleinere groep van maximaal 12 tot 16 reizigers, zijn veel maaltijden, excursies en entreegelden inbegrepen en staan de reizen onder begeleiding van onze best beoordeelde en meest ervaren reisbegeleiders. Geniet van ontspannen avontuur in stijl.

Rondreis Alaska

Ervaar een eindeloze schoonheid die je kunt ontdekken tijdens een rondreis Alaska. In de zomer gaat de zon hier niet onder en kun je 24 uur per dag genieten van het ruige natuurlandschap en de natuur. In Alaskaleven nog wilde wolven, grizzlyberen, zwarte beren én ijsberen. Hierervaar je de echte wildernis en kun je kamperen te midden van spectaculaire natuurlandschappen. Ga het avontuur aan in het prachtige Kluane Nationaal Park en het Denali National Park. In dit laatste park leven veel dieren en heb je kans om tijdens je groepsreis met eigen ogen een grizzlybeer te zien!

Door de wildernis van Alaska

Een rondreis Alaska staat in het teken van de prachtige natuur en wilde dieren. Op de route staan verschillende nationale parken op het programma. Aangekomen in Anchorage, de grootste stad van Alaska,kan je misschien in de verte de beroemde Denali berg (ook wel bekend als Mount McKinley) al zien. Het is de hoogste berg van Noord-Amerika en rondom de berg bevindt zich het Denali National Park. Gletsjers, meren,rivieren, toendra en taiga wisselen zich hier af. Het park staat bekend om de ruige wildernis en de vele wilde dieren. De kans is daarom ook groot dat je hier grizzlyberen, elanden, wolven of rendieren tegenkomt.

Bezoek aan Homer

Homer is dé plaats voor spectaculaire activiteiten, hier kun je bijvoorbeeld gaan kajakken op zee of een wandeling maken over de kilometerslange wandelpaden. Vergeet tijdens je rondreis niet te eten in één van de restaurants die overheerlijke vers gevangen vis aanbieden!

Rondreis Alaska | Groepsreizen | Unieke reizen met Sawadee (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 6391

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.